rahim.gen.tr
rahim

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









rahim yorumları

rahim Hakkında Yorum Yapılmıştır


Sude

Elimin içinde vürüs vardı

2018-04-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Hulya

Adetım bitti bir hafta sonra tekrar kanamam oldu sebebi neden olabılır

2018-04-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Rüya

Rahim ağzında et parçası var ne olabilir

2018-04-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Özgenur

Bana doktor rahmimin küçük olduğunu söyledi tedavisi varmi bilmiyorum bana yardım edermişsiniz

2018-04-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Leyla

16 haftalık hamileyim sağ kasığım da çok ağrı oluyodu doktor rahim sağ yatmış dedi ilerde bi sorun olurmu

2018-04-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Ilknur

Kahverenkli kanamam oluyor arada bazende pembe renkli ilisgi sonrasi oluyo neden olabilir

2018-04-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatms

Adet dışı kanama oluyor parca sekılde sancı bulantı halsizlik var neden acaba yardmcı olun

2018-04-01

Kullanıcı oyu: 4,5

Balcicek

Benim adet düzensizliğin var doktora gittim rahim duvarı incelme var dedi. Benden hormon ve ultrason istedi inşallah kötü birseycikmaz. Cocugumolur mu yaşım 25

2018-03-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Çilem Yavuz

Adet dusinda kan geliyor rengi pembemsi bunun için ne yapmaliyim

2018-03-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Sultan

Iyi aksamlar esra hanım ben depo provera iğnesi kullandım üç aylık onun çok yan etkisini Gord um üç ay baya kanamam oldu benim ve ağrılar oluyor kasımlarım da iki kez yaptırdım üç aylık olarak başka da yatırmadım kendim.kestim onu iğneyi ve ben çok tedirginim kanser olur diye rahim agzi

2018-03-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Hanife

12 haftalık hamileyim ve rahim ağzı sarkması oldu ve bide çalışıyorum ama çok zorlanıyorum is gorememezlik raporu alıp işten cikabilirmiyim

2018-03-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Seval

Dışında Rahimden Kan Gelmesi Yorumları nedir

2018-03-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Esmıra

Yedı gundur adet dısı kanama oluyor parca sekılde sancı kusma halsızlık var bas agrısı var neden acaba yardmcı olun

2018-03-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Asel

Rahim egriligim var hamile kalmama engel mi hiç doğum yapmadim

2018-03-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayşe

Bende de yanma oluyor eşimle ilişkiye giremiyorum

2018-03-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Nurdane

Adetimden 15 gün sonra kan pıhtısı geliyor 3 gündür neyapmalıyım

2018-03-13

Kullanıcı oyu: 4,5

sema

Ben rahim disindaki miyomu aldirdim .

2018-03-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Fira

Hamilelikde cocuk rahime dusmesi mumkunmu?rahimde eyrilik varda eyer hamile oldugunu test gorsedirmi?

2018-03-06

Kullanıcı oyu: 4,5

dürdane Koç

âdet kanaması dışında bir iki damla kan geliyor bu üç gün oldu sonra kesildibir de kasiklarimda da ağrı oluyor

2018-03-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Seda

8 haftalik hamileyim kaşıntım fena halde süruyor doktorum krem verdi bir işe yaramadı çok kötü bir durum dayım :(

2018-02-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Nur

Merhaba 19yaşndym ıkı ay sonra dugunum var ama rahim agrım cok yuruyemıyorum ağrısından lütfen yardımcı olun

2018-02-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Karademir

22 yasimdayım rahim duvarı kalinlasmasi var hap kullanmama rağmen halâ adet görmedim. 3 gün oluyor hap biteli. Bu durum çocugum olmasina engel midir?

2018-02-12

Kullanıcı oyu: 4,5

gamze

Mrba annemin rahim ağzı ve karın bölgesi ağrıyor :(

2018-02-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Esila

Ha bide unutmadanda bunu soyliyim adet gunlerim cok sukur duzenlu rahmimdede kis yok

2018-02-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Gül

Lütfen yardimm son adet tarihime göre 6 haftalik gebeyim 1 gün kanamam oldu sonra kahverengiye döndü proluton ve progestan verdi dr bozulmus gebelik dedi betam yükseliyo ve dun 5 mm bir kese gördü beklemek gerek dendi sizce normal bir durummu

2018-01-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Gül

5 haftalik gebeyim kanamam oldu bozuk gebelik demdi dün kürtaj icin gittim küçük kese benzeri bişey gördü doktorum pruloton igne verdi bekleyelim dedi betam yulseliyo progestoron tahlilimde cok iyiymiş sizce ne olabilir

2018-01-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Gamze

Adetim normalde 7 gün oluyordu bu ay 11 gün oldu biteli 2 gün oldu bugun yine kan geldi spiral var ondan olurmu

2018-01-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Tuğba

Ben daha önce böyle bişeyle karşılaşmadım adetime 14kala kırmızı kan lekesi oluyor neden olabilir acaba bi fikriniz varmı çok merak ediyorum

2018-01-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Emine

Konizasyon ameliyatı oldum rahim ağzı 1 sene içinde kapandı lakoroskopi yapıldı ancak açılmadı fakat adet görüyorum ama adet bittikten sonra hergün az az kanama oluyor karın ağrısı çok oluyo nedeni nedir acaba kansermiyim korkutorum yardımcı olurmusunuz

2018-01-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Duygu kalukcu

Rahim ameliyatinda rahim ile birlikte yumurtaliklarin da alinmasi zorunlu mu

2018-01-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayşegül

Rüyada doğum yaptıktan sonra rahmimin alındığını görmek

2018-01-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayiegül

rahimde yanma neden olur

2018-01-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Seda

Adetim biteli 1 hafta oldu ama 4gündür az az kanamam oluyor acaba neden

2017-12-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Rukiye

Rahim içinde et parçası göründü ben hamilelik için gitmiştim hamile kalmana engel bi durum yok dedi doktor acaba dogrumu

2017-12-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Esra

Merhaba benim içten akıntı mi temizlerken hafif bir kanamam oldu?25 yaşında yim evli iki çocuk annesi yim Adeten bir hafta oldu biteni lütfen bana yardımcı olun ki en kısa zamanda hastaneye gideceğim ama şimdi hafta sonu girdi araya? Şimdiden teşekkürler

2017-12-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Gülhanım

Benin ilişkiden bir gün sonra biraz kanamam oldu. Ve sonrasında kasıklarımda hafif ağrı akıntımda arttı. Ne olabilir acaba

2017-12-17

Kullanıcı oyu: 4,5

aysun

Benim adet duzensizligim var araligin 2 sinde adet gordum ve dun tekrar kan geldi napabilirim yardimci olurmusunuz

2017-12-13

Kullanıcı oyu: 4,5

ebru

Merhaba ben 23 yasinda 1 bucuk senedir evliyim...adet düzensizliğim var bi ara kendiliğinden düzene girdi uc ay tam gününde adet oldum ama bu son 2 aydir adet olmuyorum ve bir kacgun önce aniden asiri derecede kanaman oldu ve uc saat sonra kesildi daha gelmedi korktum doktora gittim ama hersey normal dedi bu ne kadar normal ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim teşekkür ederim.

2017-12-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Bilge

Doktor dedi rahmin kalinlasmis ne demek sizce

2017-12-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Sevda

Yılardır adet görmüyorum son birayı ilişki sırasında kanama oluyorlar yok yaşım 38

2017-12-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Ravza

Selam rahim eğrili. Emarda cıkarmı

2017-12-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Nermin

Ben 1 kasımda adet oldum 5 kasımda bitti 2 gün sonra tekrar kanamam geldi bugün ayın 28 i hala devam ediyor neden acaba.

2017-11-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Dilek

slm hocam ben evleneli 2sene oldu cocugum yok olmuyor doktura gittim kadin dogum dokturunaben birde adet görmüyorum 1senede gecse ader goremiyorum hap kullansam görüyorum kullanmasam goremiyorum doktur bana alttan bakti bana dediki senin rahminin ağzı inne deliği kadar kucuk dedi ankaraya yada kayseriye gitmemi istedi benden rahim agzi filim istedi benimde oraya gitmeye hic imkanim yok durumum muSait degil napacami bilmiyorum ne olur bana yardim edin

2017-11-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Duygu kurnaz

Bu hastalıkta ameliyat masasında kalmak mumkunmu

2017-11-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Büşra

selam.ben adet oldum bitdi ustunden 9 gun kecdi biraz kahve rengi kan geldi.sonrasi yok.lutfen bana cevap yazin.ne ola bilir

2017-11-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Eda

Saçmalamışsınız size en iyi teşhisi doktor koyar cahilmisiniz burdan medet umuyorsunuz

2017-11-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayşe

Rahim ağzında son 3 gündür basur gibi meme ucu gibi birşey var ve ağrı yapıyor idrar yaparken ağrı yapıyor lütfen yardımcı olun

2017-11-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Emel

Adet dönemim bor hafta önce bitti. Çok deyil ama azda olsa kan geliyor kırmızı renkte. Sebebi ne olabilir?

2017-11-14

Kullanıcı oyu: 4,5

gonca

rahime sürülen bitkisel yağları ne sıklıkla kullanmak ve nekadar süre sonra yıkamak gerekit

2017-11-14

Kullanıcı oyu: 4,5

Esra

Hamile oldugumu düsünüyorum ama kasıntım bundan olabilrmi

2017-11-11

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

rahim, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Nisan - 2018